Zima i skijanje

Zell am See/Schüttdorf/Kaprun - skijanje u okružju ledenjaka, planina i jezera

Skijaško područje Zell am See/Kaprun nalazi se u pokrajini Salzburg, na visini od 757 - 3029 n/m, okruženo visokim Alpama. Zell am See je privlačan i elegantan alpski gradić na jezeru Zell, izgrađen oko povijesnog dvorca Rosenberg. Posjetiteljima nudi sve što svaki gost može poželjeti - od širokog spektra staze koje su pogodne i za početnike i za prave profesionalce, različitih sadržaja kako za dnevni - zabave na samom skijalištu, tako i za noćni provod - apres skiing party raznih tematskih sadržaja kako bi svatko mogao pronaći zabavu za sebe do mnoštvo barova, restorana, elegantnih trgovina, modernog trgovačkog centra, disco klubova i kina.

Schüttdorf se nalazi na jugu Zell am See-a. Mjesto s raznovrsnom ponudom - centar za mlade, razni sportski kompleksi, restorani i barovi, novi shopping centar (Merkur, Hofer, Lidl, Bipa, Vogele,...) te ono najvažnije - žičara Areitbahn povezuje Vas sa cijelom skijaškog regijom Zell am See.

skijanje staze zell am see

Skijaško područje Schmittenhohe/Kitzsteinhorn/Maiskogel: 757 - 3029 n/nmv (ledenjak Kitzsteinhorn)

  • Snijeg powder od listopada do travnja (Kitzsteinhorn)
  • XXL Fun Slope (Schmittenhöhe)
  • Brza povezanost ski busom iz svih pravaca bez naplate
  • Raznolikost staza za cijelu obitelj na sve tri planine

Mjesta - Saalbach, Hinterglemm i žičara Leogang i Fieberbrunn čine združeno skijalište Skicirkus. Samim time i broj žičara te kilometraža staza izmamit će osmijeh ljubiteljima većih i raznolikijih skijališta. Cijeli kompleks tako obuhvaća više od 270 km staza raspoređenih na 140 km plavih, 112 km crvenih i 18 km crnih staza na koje vodi 70 žičara.

SKI ALPIN CARD - tri alpske regije ujedinjene u jednu skijašku kartu

Novo u ponudi od zime 2020/2021 | Skijaške regije: Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieburbrunn, Schmitten Zell am See. Kitzsteinhorn Kaprun

Ukupno: 408 km staza, 121 žičara i lift - jedan SKI PASS - SKI ALPIN CARD

zimovanje - slika

Preko 25 godina zadovoljnih klijenata

caret-down caret-up caret-left caret-right

Dugogodišnje iskustvo - preko dvadeset godina – skijanja u Zell am See/Schüttdorfu daje nam za pravo tvrditi da je ovo izuzetno skijalište zbog konfiguracije terena i zasnježenosti prilagođeno svim kategorijama i uzrastima skijaša. Prepoznatljivost naše škole skijanja, uz cjelodnevni rad, je vođenje brige o pedagoškim standardima, naročito u odgoju mlađih uzrasta i njihovo  100% savladavanje svih skijaških elemenata. Preporuka za buduće skijaše jer je skijalište super uređeno i svake godine domaćini obnavljaju infrastrukturu kako bi se što više povećala sigurnost skijaša.

Ivo Jira Voditelj Škole skijanja Goldtours

Kao dugogodišnji učitelj skijanja za agenciju Goldtours izuzetno sam zadovoljan organizacijom škole, boravkom u objektima i samim skijalištem. Veliko je zadovoljstvo raditi s grupama i pojedincima od kojih mnogi dolaze u kontinuitetu 5 – 6 godina za redom želeći doživjeti zajedničko druženje na snijegu i usavršavanje skijaške vještine.

Marko Prpić Učitelj skijanja

Prezadovoljna destinacijom i uslugom organizatora - agencijom Goldtours ! Dolazimo svake zime već 5 godina i uvijek smo imali snijega i uživali u skijanju. Smještaj u Guesthousu je odličan, a usluga vrhunska.

 

 

Dragutina Bauk Zagreb