Skijanje AUSTRIJA

hrvatski skijaški tjedan u 2019. godini

Zell am See/Schüttdorf/Kaprun

Skijaško područje Zell am See – Kaprun nalazi se na visini od 757 – 3 029 m n/m i pruža širok spektar staza koje su pogodne i za početnike i za prave profesionalce.
Zell am See nudi različite sadržaje kako za dnevni – zabave na samom skijalištu, tako i za noćni provod – apres skiing party raznih tematskih sadržaja kako bi svatko mogao pronaći zabavu za sebe. Mnoštvo barova, trgovina i restorana, disco klubova i kina predstavljaju samo dio ponude.

Schüttdorf se nalazi na jugu Zell am See-a. Mjesto s raznovrsnom ponudom – centar za mlade, razni sportski kompleks, restorani i barovi, novi shopping centar (Merkur, Hofer, Lidl, Bipa, Vögele…) te ono najvažnije – žičara Areitbahn povezuje Vas sa cijelom skijaškom regijom Zell am See.

Pristup:
Zagreb – tunel Karavanke – Villach – Spittal – Mallnitz (autovlak) – Zell am See/Kaprun; 375 km
Zagreb – tunel Karavanke – Bischofshofen – Zell am See/Kaprun; 430 km
Zagreb – Graz – Liezen – Schladming – Radstadt – Bischofshofen; 370km (iskustveno – bez prometne gužve!)

Haus Kristine
Haus Kristine
Zell am See/Schüttdorf
Zell am See/Schüttdorf

7 dana najma od 8.060 kn

Apartmani Kristall 3*
Apartmani Kristall 3*
Zell am See/Schüttdorf

7 dana najma od 6.750 kn

Female and male young people having skiing and snowboarding vacation on a snow slopes
Gästehaus LATINI 3*
Zell am See/Schüttdorf

PAKET ARANŽMAN 5.190 kn po osobi

Gästehaus Latini 3*
Gästehaus Latini 3*
Zell am See/Schüttdorf

već od 3.590 kn

Hotel Der Schütthof 3*
Hotel Der Schütthof 3*
Zell am See/Schüttdorf

već od 6.029,00 kn

HTL Latini 4*
HTL Latini 4*
Zell am See/Schüttdorf
Zell am See/Schüttdorf

već od 6.780,00 kn

Saalbach – Hinterglemm

raj za skijaše u pokrajini Salzburg

Mjesta – Saalbach, Hinterglemm i žičarama spojeni Leogang i Fieberbrunn čine združeno skijalište Skicirkus. Samim time i broj žičara te kilometraža staza izmamit će osmjeh ljubiteljima većih i raznolikijih skijališta. Cijeli kompleks tako obuhvaća više od 270 km staza raspoređenih na 140 km plavih, 112 km crvenih i 18 km crnih staza, na koje vodi 70 žičara. Samo skijalište nalazi se na nadmorskoj visini 1003 – 2100 m. Ono po čemu Saalbach odskače od ostalih skijališta izrazito su duge staze. Gotovo sve imaju 2, 3 i više kilometara, ali odmor uz staze naći ćete na “sunčalištima” i u mnogobrojnim ugostiteljskim objektima kojih ovdje ima, rekli bi, na izvoz. Primjerice, jedna staza ponegdje ima čak 3-4 objekta, a svi su redom u austrijskom “štihu” – simpatični, drveni, s velikim terasama, glazbom i ležaljkama…
U samom centru Saalbacha mnoštvo je kafića s terasama, na kojima se za sunčanih dana ispija kava, a noću tulumari do ranih jutarnjih sati. Noćni život je ovdje raznolik, vrlo bogato osmišljen i jedno je sigurno – dosade ovdje nema !

Apartmani Landal Rehrenberg
Apartmani Landal Rehrenberg
Saalbach-Hinterglemm

Mogućnost ponude apartmanskog smještaja u mjestu Viehhofen u objektu Landal Rehrenberg, u međunarodno poznatoj ski regiji Saalbach Hinterglemm/Viehhofen sa 270 km skijaških staza. Skijaške staze protežu se na visini 1.003

Hotel Barbarahof 3*s
Hotel Barbarahof 3*s
Saalbach-Hinterglemm

več od 5.390 kn

Hochkönig

Pristup:
Zagreb – tunel Karavanke – Villach – Spittal – Mallnitz (autovlak) – Zell am See – Saalfelden – Maria Alm – Dienten am Hochkönig; 400 km
Zagreb – Graz – Liezen – Schladming – Radstadt – Bischofshofen – Mϋhlbach – Dienten 430 km (iskustveno bez prometne gužve!)

Hochkönig je jedno od najljepših skijaških područja u Austriji, a pripada najvećem austrijskom skijaškom raju SkiAmadé. Osjećaj slobode vas prati na 150 kilometara povezanih skijaških staza, kao i zapanjujući pogled na impozantan Hochkönig masiv. Savršeno uređene staze, duboki snijeg, moderne žičare (34 njih) i srdačna gostoljubivost, 30 km cross-country ski staza, romantične rute za zimske šetnje – sve to čini Hochkönig. Vrhunac skijanja je poznata Kraljevska ruta, najljepša ski staza u Alpama; 32 km odličnih staza na 6.700 m nadmorske visine. Dienten am Hochkönig je idealna polazna točka u ovoj kraljevskoj turneji!
Super skijalište Zell am See od Dientena am Hochkönig udaljeno je svega 30 km.

Hotel Salzburgerhof 3*

već od 5.790,00 kn

Skijanje ITALIJA

hrvatski skijaški tjedan u 2019. godini

Valmalenco – Alpe Palú

Otkrijte nepoznato i pustite se razmaziti od vaših domaćina, uživajte u izvrsnoj hrani, prekrasnoj prirodi i skijalištu koje će vas oduševiti !
Skijalište Valmalenco udaljeno je svega nekoliko kilometara od Sondria, glavnog grada Valtelline i može se pohvaliti dugogodišnjom sportskom tradicijom. Rijetko lijepa priroda Valmalenca, okružena je vrhovima planinskog lanca Bernina. Snow Eagle, jedna od najvećih europskih gondola, u samo par minuta stiže od Chiese do Palu Alpi, gdje počinju skijaške staze. Za ljubitelje skijaškog trčanja, preporučujemo staze Palu Alpe, kao i stazu Chiareggio i Lanzada.

Chiesa je mali idilični talijanski gradić sa trgovinama, restoranima i barovima. Veći grad Sondrio, udaljen je cca 10 km.
Skijaško područje: 1098 – 2370 m/nmv. , mogućnost ski depoa na skijalištu po cijeni 20 EUR po osobi tjedno.
Pristup/udaljenost: Trst – Venezia – Padova – Verona – Brescia – Valtellina (Sondrio)- Chiesa; od Zagreba 680 km

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hotel Moizi 3*
Lanzada

PAKET aranžman od 4.450 kn

Hotel La Lanterna 3*
Hotel La Lanterna 3*
Chiesa in Valmalenco

PAKET aranžman od 4.450 kn

Hotel Pigna d’oro 3*
Hotel Pigna d’oro 3*
Chiesa in Valmalenco

PAKET aranžman od 4.450 kn

Image
Kontaktirajte nas
+385 1 4856 500