• Overview
  • Trip Outline
  • Trip Includes
  • Trip Excludes
  • Booking
  • FAQ

TUI Blue Kalamota Island 4*  (hotel adults only 16+) nalazi se na otoku Koločepu, na samo 25 minuta vožnje redovnom trajektnom linijom od Dubrovnika. Otok nudi savršen mir i netaknute prirodne ljepote.

Na otoku Koločep stalno živi samo 160 stanovnika, automobili nisu dozvoljeni, a cijeli otok je  obrastao gustim borovima i voćnjacima i isprepleten je pješačkim stazama. Ova simfonija prirodnih ljepota gotovo je bajkovita i otuda grčko ime otoka Kalos Niktos, što znači lijepe noći.

Hotel je okružen bujnim tropskim stablima palme, naranče i masline te kristalno čistim Jadranskim morem.Objekt također pruža pogled na slikovite planine na kopnu i idealan je za odmor i opuštanje.

 

 

Hotelska ponuda: TUI BLUE Kalamota Island nudi restorane i barove, koji će zadovoljiti ljubitelje fine hrane i sve one koji žele uživati u domaćim specijalitetima i internacionalnoj kuhinji s odabranim pićima. Uz glavni The Restaurant u ponudi su jos 2 à la carte restorana(Levante & Culinarium), Snack bar & Pool bar, The Bar i recepcija. Barovi i kafići uređeni su za sve ukuse i uključuju širok spektar ponude; vanjski bazen, masažni bazen, SPA tretmani i masaže (doplata); ležaljke, suncobrani i ručnici (besplatno, ovisno o raspoloživosti); TUI BLUE Kalamota Island nudi večernju glazbu uživo uz  uživanje u mirisu borova i mora; dnevni i večernji animacijski program, društvene igre, mogućnost organiziranih izleta (doplata).

Plaža: prostrana, pješčana, djelomično šljunčana plaža, pristup iz hotela dobro uređenim stazama u nekoliko koraka

Sobe: balkon / terasa, klima uređaj, TV ravnog ekrana, odvojena kupaonica s nadglavnim tušem, sušilo za kosu

Prehrana: ND - buffet doručak; HB - buffet doručak i večera; AI - all inclusive usluga (obroci + piće)

Prijava: od 15 sati / Odjava: do 12 sati

Cijene na upit !

Nema dodatnih detalja.

Boravišna pristojba:
  • u periodu 01. 04. – 01. 10. : 10,00 kn po osobi/danu
  • U ostalim periodima: 7,00 kn po osobi/danu
Please wait...

No Details Found