• Pregled ponude
  • Plan putovanja
  • Ponuda uključuje
  • Ponuda ne uključuje

Datumi i cijena na upit

Dan 1 :  ZAGREB – ZADAR 

Polazak  autobusom iz Zagreba. Vožnja do Zadra uz kraća zaustavljanja radi odmora. Smještaj u hotel. Nakon kraćeg odmora odlazak na večeru u tipični dalmatinski restoran. Povratak u hotel.  Noćenje.

Dan 2 :  ZADAR – ZRMANJA - ZADAR

Buffet doručak u hotelu. Polazak oko 8 sati prema Kaštel Žegarskom. Presvlačenje, instrukcije, ukrcavanje i početak raftinga Zrmanjom oko 10:30 sati. Oko tri sata plovidbe uz povremene odmore i kupanje. Prekrasan kanjon ostavit će svakoga bez daha, a besprijekorno bistra voda, adrenalinski naboj timskog savladavanja rijeke pružit će nezaboravna iskustva koja će se još dugo prepričavati. Završetak izleta u Muškovcima. Ručak u obližnjem restoranu (janjetina ili jelo po izboru) na području Ravnih kotara s degustacijom vina i maslinovog ulja.

Vožnja prema hotelu. Slobodno vrijeme za odmor i kupanje. Odlazak u Zadar na večeru u neki od izvrsnih gradskih restorana. Povratak u hotel. Noćenje.  

Dan 3 : ZADAR - ZAGREB

Buffet doručak u hotelu. Posjet muzeju Zlato i srebro Zadra te razgled gradskog središta s arheološkim iskopinama. Povratak autobusom prema Zagrebu. Mogućnost posjete i razgledavanja Vranskog jezera i Mašković hana – ručak. Nastavak vožnja prema Zagrebu  uz kraća zaustavljanja radi odmora. 

HOTELSKI SMJEŠTAJ                                                         

Smještaj u Hotelu 4* na bazi noćenje/doručak

 

Nema dodatnih detalja.

Nema dodatnih detalja.

Nema dodatnih detalja.