• Pregled ponude
  • Plan putovanja
  • Ponuda uključuje
  • Ponuda ne uključuje

Otputujte u tajanstvenu zemlju Inka, zemlju nezaboravnih pejzaža, bogate povijesti i kulture.

Prijedlog programa:

(program prilagođavamo Vašim željama i interesima)

Itineraries

1. dan

Zagreb-Pariz-Lima

Polijetanje zrakoplova za Pariz u 7.:0 sati. Dolazak u Pariz u 9:05 sati te nastavak leta za Limu u 10:35 sati. Očekivani dolazak u Limu u 17.05 sati po lokalnom vremenu. Transfer do hotela . Noćenje.

2. dan

Lima

Buffet doručak u hotelu. Posjet Zlatnom muzeju. Noćni razgled grada uz gastronomski show sa uključenom tradicionalnom večerom i glazbom. Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan

Lima

Doručak u hotelu. Posjet Larco muzeju te Arheološkom muzeju sa spektakulatnim postavima. Slobodno vrijeme za istraživanje glavnog i najvećeg grada Perua-prometne, kulturne i gospodarske prijestolnica zemlje u kojem živi trećina stanovnika zemlje. Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan

Lima-Cusco

Doručak u hotelu. Odjava iz hotela te transfer do aerodroma. Polijetanje zrakoplova za Cusco u 9:15 sati, dolazak u Cusco u 10:35 sati. Transfer do hotela. Prijava i smještaj u hotel. Ručak prema dogovoru. Poslijepodne odlazak na razgled grada sa vodičem (katedrala, Korichancha Hram, ostaci gradova Sasayhuaman, Puka Pukara, Tambomachay, Q’engo). Peruanski ustav određuje grad Cusco kao povijesnu prijestolnicu grada. Dugo je bio prijestolnica carstva Inka iz kojeg su vremena i danas sačuvani plan ulica, zidovi studiozno izrezanog granita. Povratak u hotel. Noćenje.

5. dan

CUSCO-MACHU PICCHU-CUSCO

U 6:00 sati transfer do željezničke stanice te ukrcaj u Vistadome vlak koji kreće u 6:40 sati prema fascinantnom izgubljenom gradu Inka, Machu Picchu. Očekivani dolazak u selo Machu Picchu u 9:50 sati. Susret sa vodičem te ukrcaj na bus koji vozi 30 minuta do svjetski poznatih ruševina Machu Picchu, koje je 1911. godine otkrio američki istraživač Harim Bingham. Nakon razgleda odlazak na ručak u hotelu Sanctuary Lodge. U poslijepodnevnim satima povratak busom do sela Machu Picchu te ukrcaj na Vistadome vlak u 17:20 sati za Cusco. Očekivani dolazak u Cusco u 20:40 te transfer do hotela. Noćenje.

6. dan

CUSCO-PUNO-UROS ISLAND-LIMA

Buffet doručak te odjava iz hotela. U 6:00 sati polazak za Puno privatnim transferom, sa vozačem i vodičem. Oko 12:00 sati dolazak u Puno, ručak. Nakon ručka polazak na 3-satni razgled jezera Titicaca, najvećeg i najvišeg slatkovodnog jezera u Južnoj Americi koje predstavlja jedinstvenu prirodnu znamenitost i sveto mjesto drevnog naroda Inka. Smješteno je u Andama na visini od 3.812 metara između Perua i Bolivije. Na jezeru su 44 umjetna otoka – koji se nazivaju Uros, a predstavljaju jednu od najpopularnijih turističkih atrakcija Perua. Ovi jedinstveni umjetni, plutajući otoci izgrađeni su od trske, a na nekima od njih i danas živi domorodački narod Uru. Po završetku izleta, transfer na aerodrom. Polijetanje zrakoplova za Limu u 20:35. Očekivano vrijeme dolaska zrakoplova u Limu u 22:15 sati. Smještaj u hotel. Noćenje

7. dan

Lima

Buffet doručak u hotelu. Odjava iz hotela. Slobodno vrijeme za osobne programe. Polijetanje zrakoplova za Pariz u 19:55.

8. dan

Pariz-Zagreb

Očekivani dolazak u Pariz u 14.:10 sati te nastavak leta za Zagreb u 19:30 sati. Dolazak u Zagreb u 21:30 sati.

Dodana vrijednost:
  • Vodič na hrvatskom jeziku - naš dugogodišnji partner

Nema dodatnih detalja.