• Pregled ponude
  • Plan putovanja
  • Ponuda uključuje
  • Ponuda ne uključuje

ALL INCLUSIVE! Obiteljski hotel Kröller nije samo hotel – to je doživljaj kojeg će Vaša djeca pamtiti!

Ovaj hotel s tradicijom od nevjerovatnih 450 godina danas je jedna od najpoželjnijih destinacija obitelji s djecom koje žele provesti kvalitetne dane na snijegu, ali i nakon aktivnog boravka na snijegu uživati u mnogobrojnim sadržajima koje pruža ovaj Family Resort, poput bazena- aquaparka, Kristal SPA prilagođenog djeci, igraonice od 200 m2 na dvije etaže, svijeta sauna – finska sauna, parna kupelj, infracrvena kabina – odmor, relaksacija, revitalizacija i dr.

CIJENA NA UPIT

 

Boravak na snijegu: vlastiti hotelski ski lift i staza za trening s umjetnim snijegom za roditelje i djecu odmah uz hotel, ski raj za djecu s 3 čarobna tepiha, karuselom i valovitom stazom, 25 km staza za romantične zimske šetnje dolinama Gerlosa, besplatan ski autobus svakih 15 minuta od hotela,

Zillertal Arena: 53 lifta, 160 km pista, sportski dućan u hotelu sa ski opremom za unajmljivanje (uz nadoplatu), vlastita hotelska škola skijanja za djecu i odrasle (uz nadoplatu).

All inclusive servis: bogati buffet doručak, podnevni buffet ili ručak u Seppijevom restoranu direktno na skijaškoj stazi u Zillertalareni, popodnevni snack s domaćim kolačima, izbor večere od 4 slijeda sa salat – buffetom, vegetarijanska jela, juhe, obroci za djecu, deserti, sladoled, voće sa cjelodnevnog buffeta, bezalkoholna hladna i topla pića tijekom cijelog dana.

Boravišna pristojba: 1,55 EUR dnevno za odrasle i djecu od 15 godina (plaća se na licu mjesta)

Zell am See/Kaprun - skijanje u okružju ledenjaka, planina i jezera

Skijaško područje Zell am See/Kaprun nalazi se u pokrajini Salzburg, na visini od 757 - 3029 n/m, okruženo visokim Alpama. Zell am See je privlačan i elegantan alpski gradić na jezeru Zell, izgrađen oko povijesnog dvorca Rosenberg. Posjetiteljima nudi sve što svaki gost može poželjeti - od širokog spektra staze koje su pogodne i za početnike i za prave profesionalce, različitih sadržaja kako za dnevni - zabave na samom skijalištu, tako i za noćni provod - apres skiing party raznih tematskih sadržaja kako bi svatko mogao pronaći zabavu za sebe do mnoštvo barova, restorana, elegantnih trgovina, modernog trgovačkog centra, disco klubova i kina.

Schüttdorf se nalazi na jugu Zell am See-a. Mjesto s raznovrsnom ponudom - centar za mlade, razni sportski kompleksi, restorani i barovi, novi shopping centar (Merkur, Hofer, Lidl, Bipa, Vogele,...) te ono najvažnije - žičara Areitbahn povezuje Vas sa cijelom skijaškog regijom Zell am See.

Skijaško područje Schmittenhohe/Kitzsteinhorn/Maiskogel: 757 - 3029 n/nmv (ledenjak Kitzsteinhorn)

  • Snijeg powder od listopada do travnja (Kitzsteinhorn)
  • XXL Fun Slope (Schmittenhohe)
  • Brza povezanost ski busom iz svih pravaca bez naplate
  • Raznolikost staza za cijelu obitelj na sve tri planine

Mjesta - Saalbach, Hinterglemm i žičara Leogang i Fieberbrunn čine združeno skijalište Skicirkus. Samim time i broj žičara te kilometraža staza izmamit će osmijeh ljubiteljima većih i raznolikijih skijališta. Cijeli kompleks tako obuhvaća više od 270 km staza raspoređenih na 140 km plavih, 112 km crvenih i 18 km crnih staza na koje vodi 70 žičara.

 

SKI ALPIN CARD - tri aplske regije ujedinjene u jednu skijašku kartu

Novo u ponudi od zime 2019/2020 | Skijaške regije: Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieburbrunn, Schmitten Zell am See. Kitzsteinhorn Kaprun

Ukupno: 408 km staza, 121 žičara i lift - jedan SKI PASS - SKI ALPIN CARD

Nema dodatnih detalja.

Nema dodatnih detalja.