• Pregled ponude
  • Plan putovanja
  • Ponuda uključuje
  • Ponuda ne uključuje

Hotel JUFA Kaprun nalazi se u podnožju masiva Hohen Tauern, samo nekoliko kilometara udaljen od mjesta Zell am See. Hotel je idealan za obiteljski boravak na snijegu u blizini obiteljskog skijališta Maiskogel, ali i nedaleko od glečera Kitzsteinhorn, pravog izazova za iskusne skijaše. Postaja ski autobusa smještena je neposredno ispred hotela.

U sklopu hotela nalazi se kafić, wellness (3 vrste sauna, prostor za relaksaciju), nudi besplatan WiFi, računala s internetom, PlayStation, stol za stolni tenis, odlagalište ski opreme, prostorne salone i parking.

Sobe: Smještaj u obiteljskim sobama (kupaonica/WC, sušilo za kosu, sef, satelitska TV, besplatan WiFi):

1/2+1: dvokrevetna soba s jednim dodatnim ležajem

1/2+2: dvokrevetna soba s dva dodatna ležeaj (kreveti na kat ili razdvojeni ležajevi)

 

CIJENA NA UPIT

Buffet doručak i večera na bazi regionalne kuhinje, izbor dva glavna jela – mesno i vegetarijansko

Boravišna pristojba: 1,55 EUR dnevno za odrasle i djecu od 15 godina (plaća se na licu mjesta)

Zell am See/Kaprun - skijanje u okružju ledenjaka, planina i jezera

Skijaško područje Zell am See/Kaprun nalazi se u pokrajini Salzburg, na visini od 757 - 3029 n/m, okruženo visokim Alpama. Zell am See je privlačan i elegantan alpski gradić na jezeru Zell, izgrađen oko povijesnog dvorca Rosenberg. Posjetiteljima nudi sve što svaki gost može poželjeti - od širokog spektra staze koje su pogodne i za početnike i za prave profesionalce, različitih sadržaja kako za dnevni - zabave na samom skijalištu, tako i za noćni provod - apres skiing party raznih tematskih sadržaja kako bi svatko mogao pronaći zabavu za sebe do mnoštvo barova, restorana, elegantnih trgovina, modernog trgovačkog centra, disco klubova i kina.

Schüttdorf se nalazi na jugu Zell am See-a. Mjesto s raznovrsnom ponudom - centar za mlade, razni sportski kompleksi, restorani i barovi, novi shopping centar (Merkur, Hofer, Lidl, Bipa, Vogele,...) te ono najvažnije - žičara Areitbahn povezuje Vas sa cijelom skijaškog regijom Zell am See.

Skijaško područje Schmittenhohe/Kitzsteinhorn/Maiskogel: 757 - 3029 n/nmv (ledenjak Kitzsteinhorn)

  • Snijeg powder od listopada do travnja (Kitzsteinhorn)
  • XXL Fun Slope (Schmittenhohe)
  • Brza povezanost ski busom iz svih pravaca bez naplate
  • Raznolikost staza za cijelu obitelj na sve tri planine

Mjesta - Saalbach, Hinterglemm i žičara Leogang i Fieberbrunn čine združeno skijalište Skicirkus. Samim time i broj žičara te kilometraža staza izmamit će osmijeh ljubiteljima većih i raznolikijih skijališta. Cijeli kompleks tako obuhvaća više od 270 km staza raspoređenih na 140 km plavih, 112 km crvenih i 18 km crnih staza na koje vodi 70 žičara.

 

SKI ALPIN CARD - tri aplske regije ujedinjene u jednu skijašku kartu

Novo u ponudi od zime 2019/2020 | Skijaške regije: Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieburbrunn, Schmitten Zell am See. Kitzsteinhorn Kaprun

Ukupno: 408 km staza, 121 žičara i lift - jedan SKI PASS - SKI ALPIN CARD

Nema dodatnih detalja.

Nema dodatnih detalja.