• Pregled ponude
  • Plan putovanja
  • Ponuda uključuje
  • Ponuda ne uključuje
Olimpijska ljepotica Jahorina, sasvim sigurno je jedna od najljepših planina za skijanje u ovom dijelu svijeta i nezaobilazna destinacija svakog tko voli zimske sportove. Jahorina pripada dinarskom planinskom sistemu i prostire se na oko 30 km dužine, sa ograncima. Najviši vrh je Ogorjelica sa 1.916 m n/v. Popularna je destinacija ljubitelja zimskih sportova (alpsko skijanje, skijaško trčanje, snowboarding, ski safari na motornim sanjkama, klizanje i noćno skijanje). Preko 20 km dobro uređenih skijaških staza prostiru se od 1 890 do 1 200 m n/v, a 8 ski liftova, ukupnog kapaciteta 7.500 skijaša na sat, omogućavaju svim ljubiteljima zimskih sportova potpuni ugođaj. Zimska skijaška sezona počinje 15. prosinca i traje do 15. travnja. Ukupna dužina skijaških staza: 25 km Teške staze: 4 km Staze srednje težine: 2 km Lake staze: 5 km Nadmorska visina: 1872 m. Vučnica: 4 Dvosedežnice: 4 Mogućnost noćnog skijanja: Da Hotel Bord 4*, jedan od najnovijih hotela na Jahorini, izgrađen je u planinskom stilu sa panoramskim pogledom na šumovite padine. Hotel se nalazi u središtu turističkog kompleksa na nadmorskoj visini od 1550 metara, i nepunih 100 metara od prve žičare i ski lifta. Bez obzira da li dolazite uživati u snježnoj ljepotici i njenim 20 kilometara dugim stazama za alpsko skijanje ili jednostavno želite smog grada zamijeniti za čisti jahorinski zrak, duge šetnje i planinarenje - Hotel Board 4* je pravi izbor!  

Udaljenost od Zagreba: cca 446 km
Pristup:
Zagreb – Slavonski Brod – Doboj – Zenica – Sarajevo – Pale – Jahorina

Hotel Bord 4*, jedan od najnovijih hotela na Jahorini, izgrađen je u planinskom stilu sa panoramskim pogledom na šumovite padine.

Položaj: hotel se nalazi u središtu turističkog kompleksa na nadmorskoj visini od 1550 metara i nepunih 100 metara od prve žičare i ski lifta.

Sadržaj hotela: da bi Vaš boravak učinili prijatnim i nezaboravnim, u hotelskoj ponudi je: restoran, caffe bar, sala s kaminom, wellness i spa centar (zatvoreni bazen, sauna, parna kupelj, jacuzzi, salon za masažu), fitness centar, igraonica za djecu, usluga iznajmljivanja ski opreme, prostor za odlaganje skija i pancerica, parking za sve goste hotela.

Prehrana: polupansion – doručak i večera (buffet)

Napomena: buffet posluživanje ako je više od 15 odraslih osoba prisutno na obroku. U slučaju manjeg broja- klasični način posluživanja.

Sobe: Sve sobe su namještene u skladu sa najvišim standardima uređenja hotelskih soba.
Opremljene su telefonom, TV-om sa satelitskim programima i mini barom. Vlastita kupaonica nudi besplatne toaletne potrepštine, sušilo za kosu i papuče. Pojedine sobe uključuju balkon. Besplatan WiFi dostupan je u svim prostorijama hotela.

Standard soba – 1/2; 1/2 + 1; ili 1/3 + 1: 2 osobe uz mogućnost dodatka do dva pomoćna ležaja (2 odraslih + 2 djece do 12 godina. ili 3 odrasle osobe)

Superior suite (42 – 46 m²): dvije prostorije - spavaća soba (francuski ležaj + singl ležaj + pomoćni ležaj),   dnevni boravak s dvosjedom na razvlačenje za 1 do 2 osobe.

 

 

 

05. 01. – 15. 01.

16. 01. - 22. 01.

23. 01. - 05. 02.

06. 02. – 04. 03.

Standard soba

€ 88

€ 80

€ 75

€ 85

Superior suite

€ 95

€ 85

€ 82

€ 95

Minimalni boravak 3 noćenja.

Cijene su u kunama po osobi/danu na bazi polupansiona (buffet doručak i večera) s uključenim sadržajima wellnessa (bazen, sauna, parna kupelj).

 

Popusti:

Dijete do 6 godina (na pomoćnom ležaju): GRATIS

Djeca od 6 do 12 godina (na pomoćnom ležaju uz dvije odrasle osobe): 50%

  1. osoba na pomoćnom ležaju: 30%
Cijena uključuje:
  • Polupansion
  • Wellness sadržaji (bazen, sauna, parna kupelj)
  • Fitness centar
  • Wi-fi
 

Cijena ne uključuje:

  • boravišnu pristojbu i osiguranje (€ 1.80 po osobi/danu)
  • djeca do 12 godina ne plaćaju boravišnu pristojbu već samo osiguranje € 0,30 po danu