• Pregled ponude
  • Plan putovanja
  • Ponuda uključuje
  • Ponuda ne uključuje

Položaj: u Schuttdorfu, u samom centru mjesta, udaljenost od Hotela Schutthof cca 100 m, nekoliko minuta hoda od žičare - Areitbahn. 

Prehrana: u Gasthofu Schutthof te korištenje svih sadržaja u Gasthofu; buffet doručak, za večeru izbor menija u tri slijeda ili kulinarske večeri prema programu, salatni ili desertni buffet

Sobe: dvokrevetna soba s pomoćnim ležajem, TWC, TV, WiFi. Doplata za saunu.

         02.01. – 09.01.2022.         

19.02. - 26. 02. 2022.

7 polupansiona po osobi

Dvokrevetna soba

Odrasli u dvokrevetnoj sobi

3.850,00 kn

Djeca od 0 - 2,9 godina

GRATIS

Djeca od 3 - 5,9 godina

1.060,00 kn

Djeca od 6 - 11,9 godina

1.615,00 kn

Djeca od 12 godina/ 3. osoba

2.110,00 kn

Boravišna pristojba: 2,05 EUR dnevno po osobi za odrasle i djecu od 15 godina

Zell am See/Kaprun - skijanje u okružju ledenjaka, planina i jezera

Skijaško područje Zell am See/Kaprun nalazi se u pokrajini Salzburg, na visini od 757 - 3029 n/m, okruženo visokim Alpama. Zell am See je privlačan i elegantan alpski gradić na jezeru Zell, izgrađen oko povijesnog dvorca Rosenberg. Posjetiteljima nudi sve što svaki gost može poželjeti - od širokog spektra staze koje su pogodne i za početnike i za prave profesionalce, različitih sadržaja kako za dnevni - zabave na samom skijalištu, tako i za noćni provod - apres skiing party raznih tematskih sadržaja kako bi svatko mogao pronaći zabavu za sebe do mnoštvo barova, restorana, elegantnih trgovina, modernog trgovačkog centra, disco klubova i kina.

Schüttdorf se nalazi na jugu Zell am See-a. Mjesto s raznovrsnom ponudom - centar za mlade, razni sportski kompleksi, restorani i barovi, novi shopping centar (Merkur, Hofer, Lidl, Bipa, Vogele,...) te ono najvažnije - žičara Areitbahn povezuje Vas sa cijelom skijaškog regijom Zell am See.

Skijaško područje Schmittenhohe/Kitzsteinhorn/Maiskogel: 757 - 3029 n/nmv (ledenjak Kitzsteinhorn)

  • Snijeg powder od listopada do travnja (Kitzsteinhorn)
  • XXL Fun Slope (Schmittenhohe)
  • Brza povezanost ski busom iz svih pravaca bez naplate
  • Raznolikost staza za cijelu obitelj na sve tri planine

Mjesta - Saalbach, Hinterglemm i žičara Leogang i Fieberbrunn čine združeno skijalište Skicirkus. Samim time i broj žičara te kilometraža staza izmamit će osmijeh ljubiteljima većih i raznolikijih skijališta. Cijeli kompleks tako obuhvaća više od 270 km staza raspoređenih na 140 km plavih, 112 km crvenih i 18 km crnih staza na koje vodi 70 žičara.

Polupansion - buffet doručak i večera

Boravišna pristojba - € 2,05 po osobi/danu z odrasle i djecu od 15 godina i više