• Pregled ponude
  • Plan putovanja
  • Ponuda uključuje
  • Ponuda ne uključuje

Grad s predznakom naj

Doživite vrhunsku uslugu u hotelu 5*

Luksuzni Resort Dukes The Palm, a Royal Hideaway Hotel 5* nalazi se na svjetski poznatom umjetnom arhipelagu Palm Jumeirah. Uživajte u spoju britanskog šarma i kozmopolitskog luksuza.

Doživite vrhunsku uslugu u hotelu 5*

Luksuzni Resort Dukes The Palm, a Royal Hideaway Hotel 5* nalazi se na svjetski poznatom umjetnom arhipelagu Palm Jumeirah. Uživajte u spoju britanskog šarma i kozmopolitskog luksuza. Gosti se također mogu opustiti ​​u tzv. lijenoj rijeci ili uživati ​​u nizu vodenih sportova na plaži.

Objekt The Palm, a Royal Hideaway Hotel nudi 279 luksuzno opremljenih soba te 227 ukusno namještenih i potpuno opremljenih apartmana s prekrasnim pogledom na Perzijski zaljevi i prepoznatljivu panoramu marine. Sve sobe i suitevi sadrže TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, aparat za pripremu kave i čaja, velik ormar te sef. Također uključuju ogrtače, papuče i besplatan kozmetički pribor marke Floris.

*Ne odgovaramo za moguće tiskarske/elektronske pogreške

PRIJEDLOG PROGRAMA

Program prilagođavamo Vašim željama.

 

Itineraries

Dan 1.

Zagreb- Dubai

Sastanak u Zračnoj luci u Zagrebu. Polijetanje zrakoplova prema Dubaiju. Dolazak u Dubai u večernjim satima. Doček mjesnog agenta na terminalu. Transfer do hotela. Smještaj u hotelu 5*. Večera u hotelu. Noćenje.

Dan 2.

Dubai

Buffet doručak. Nakon doručka predlažemo odlazak u razgled grada.
Posjećuje se: Dubai Marina (arhitektonsko čudo, jedno od najvećih i najluksuznijih stambenih područja na svijetu s neboderima; legendarni umjetni otok u obliku palme sa 16 grana; najveći shopping centar na svijetu - Dubai Mall u kojem se nalazi unutarnje klizalište, akvarij i vodopad (slobodno vrijeme u Dubai Mallu); Burj Khalifa, najviša građevina na svijetu (823 m); fotografiranje kod Burj Al Araba, poznatog hotela u obliku jedra; Souk Madinat - tržnica koja kombinira ponudu tradiocionalnih soukova s najluksuznijim boutiqe radnjama i suvenirnicama; Mall of Emirates s najvećom skijaškom stazom na Bliskom istoku. Povratak u hotel. Noćenje.

Dan 3.

Dubai

Buffet doručak. Slobodno vrijeme. Navečer predlažemo odlazak na Dhow Cruise Dinner. 2 sata vožnje brodom Dubai Creek na tradicionalnom Dhowu, koji je pretvoren u plutajući restoran. Divite se osvijetljenom gradu, starim četvrtima grada Bur Dubai i Deira i zapanjujućoj panorami modernog Dubaija. Orijentalna ili međunarodna večera na brodu fakultativno. Povratak u hotel. Noćenje.

Dan 4.

Dubai

Buffet doručak. Slobodno vrijeme.
Predlažemo posjetu starom dijelu Dubaija. U tvrđavi Al Fahidi u gradskom muzeju upoznat ćemo povijest grada i ovih prostora, a nakon toga brodicama (Abrah-vodeni taxi) prelazimo Dubai Creek i razgledavamo tržnicu zlata i začina. Izrazito živahna tržnica obiluje aromatičnim začinima i raskošnom ponudom proizvoda od zlata.
Povratak u hotel.
Slobodno vrijeme.
U poslijepodnevnim satima imate priliku sudjelovati u pustinjskom safariju na pješčanim dinama. Nakon vožnje po dinama, očekuje vas tradicionalna večer u kampu s lokalnim specijalitetima, trbušnim plesom, jahanjem na devama i drugim iznenađenjima. Povratak u hotel. Noćenje.

Dan 5.

Dubai - Abu Dhabi

Buffet doručak. Predlažemo cjelodnevni izlet u Abu Dhabi. Vožnja obalnom pustinjskom cestom. Stižemo u Abu Dhabi. Posjet autodromu Formule 1 i najnovijoj i najvećoj džamiji šeika Zayeda. Džamiju se ne može posjećivati petkom i subotom. Džamija šeika Zayeda je jedna od najvećih džamija na svijetu. Da dočaramo veličinu džamije - u nju stane 40 000 ljudi. Nakon obilaska džamije napravljene od 15 vrsti bijelog mramora slijedi posjet ribarnici u Mina Zayedu da steknemo dojam tradicionalnog. U blizini se nalazi i poznata dugačka šetnica Corniche. Napravit ćemo mali panoramski izlet duž Cornichea. Nakon kratkog putovanja kroz glavni grad Emirata, fotografirajte jedan od velikih umjetno dizajniranih lukobrana, odakle se pruža predivan pogled. Uživajte u poslijepodnevnom čaju. Nakon prolaska kroz veličanstvenu četvrt palače u Abu Dhabiju povratak u Dubai. Mogućnost organiziranja večere u Atlantis hotelu, luksuznom hotelu na samom vrhu Palm Jumeriah. Povratak u hotel. Noćenje.

Dan 6.

Dubai

Buffet doručak. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Predlažemo posjet trgovačkom centru Mall of Emirates,ili brojnim novim atrkcijama grada - Dubai Frame, arhitektonsko čudo koje kulturološki spaja prošlost i budućnost Dubaija; IMG World of Adventure, najveći tematski zatvoreni zabavni park s posebnim odjelom posvećenim Marvelovim junacima; Dubai Miracle Garden, prekrasan cvjetni vrt; Ain Dubai, panoramski kotač visok 210 metara...

Day 7.

Dubai - Zagreb

Nakon buffet doručka polazak prema aerodromu. Polijetanje zrakoplova u pravcu Zagreba. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

Nema dodatnih detalja.

Nema dodatnih detalja.