• Pregled ponude
  • Plan putovanja
  • Ponuda uključuje
  • Ponuda ne uključuje

6 dana, 5 noći zrakoplovom

 

Referentna lista:

  • Janssen-Cilag, Onkološki pristup liječenju boli, 2014.
  • doktori na stručnom putovanju na svjetski kardiološki kongres
  • farmaceutske kompanije

Navedeni program se može izmjeniti i prilagoditi Vašim željama.

 

Cijena na upit

 

*Zadržavamo promjene cijena

*Ne odgovaramo za moguće tiskarske/elektronske pogreške

Itineraries

Dan 1.

Zagreb- Dubai

Sastanak u Zračnoj luci u Zagrebu. Polijetanje zrakoplova prema Dubaiju. Dolazak u Dubai u večernjim satima. Doček mjesnog agenta na terminalu. Transfer do hotela. Smještaj u hotelu 3* ili 4*. Večera u hotelu. Noćenje.

Dan 2.

Dubai

Buffet doručak. Nakon doručka polazak iz hotela prema Dubaiju te razgled modernog grada. Posjetit ćemo: Dubai Marinu (arhitektonsko čudo jedno od najvećih stambenih područja s neboderima; legendarni umjetni otok u obliku palme sa 16 grana: najveći shopping centar na svijetu - Dubai Mall u kojem se nalazi akvarij i podvodni ZOO (slobodno vrijeme u Dubai Mallu); Burj Khalifa, najviša građevina na svijetu (823 m); fotografiranje kod Burj Al Araba, Souk Madinat koji kombinira tradicionalnu ponudu soukova s boutiqe radnjama i suvenirnicama; Mall of Emirates u kojem se nalazi najveća skijaška staza na Bliskom istoku. Večera u Madinat Jumeirah-Arboretum fakultativno. Povratak u hotel i noćenje.

Dan 3.

Dubai

Buffet doručak. Slobodno vrijeme. Ručak u Jing Asia restoranu (Crown Plaza). Nakon ručka slobodno. Odlazak na Dhow Cruise Dinner. 2 sata vožnje brodom Dubai Creek na tradicionalnom Dhowu, koji je pretvoren u plutajući restoran. Divite se osvijetljenom gradu i starim četvrtima grada Bur Dubai i Deira te zapanjujućom panoramom modernog Dubaija. Orijentalna ili međunarodna večera na brodu fakultativno. Povratak u hotel. Noćenje.

Dan 4.

Dubai

Buffet doručak. Polazak iz hotela. Posjećujemo stari dio Dubaija. U tvrđavi Al Fahidi u gradskom muzeju upoznat ćemo povijest grada i ovih prostora, a nakon toga brodicama (Abrah vodeni taxi) prelazimo Dubai Creek i razgledavamo tržnicu zlata i začina. Izrazito živahna tržnica obiluje aromatičnim začinima i raskošnom ponudom proizvoda od zlata. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. U poslijepodnevnim satima imate priliku sudjelovati u pustinjskom safariju na pješčanim dinama. Nakon vožnje po dinama, očekuje vas tradicionalna večer u kampu s lokalnim specijalitetima, trbušnim plesom, jahanjem na devama i drugim iznenađenjima. Povratak u hotel u večernjim satima. Noćenje.

Dan 5.

Dubai - Abu Dhabi

Buffet doručak. Iz srca Dubaija polazimo na cjelodnevni izlet u Abu Dhabi. Vožnja obalnom pustinjskom cestom. Stižemo u Abu Dhabi. Posjet autodromu Formula 1 i najnovijoj i najvećoj džamiji šeika Zayeda. Džamiju se ne može posjećivati petkom i subotom. Džamija šeika Zayeda je jedna od najvećih džamija na svijetu. Da dočaramo veličinu džamije - u nju stane 40 000 ljudi. Nakon obilaska džamije slijedi posjet ribarnici u Mina Zayedu da steknemo dojam tradicionalnog. U blizini se nalazi i poznata dugačka šetnica Corniche. Napravit ćemo mali panoramski izlet duž Cornichea. Nakon kratkog putovanja kroz glavni grad Emirata, fotografirajte jednom od velikih umjetno dizajniranih lukobrana, odakle se pruža predivan pogled. Uživajte u poslijepodnevnom čaju. Nakon prolaska kroz veličanstvenu četvrt palače u Abu Dhabiju idemo nazad u hotel. Povratak u Dubai. Polazak prema Atlantis hotelu na večeru. Večera u restoranu Kaleidoscope fakultativno. Povratak u hotel. Noćenje. Povratak prema hotelu.

Dan 6.

Dubai - Zagreb

Buffet doručak. Polazak prema aerodromu. Polijetanje zrakoplova u pravcu Zagreba. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

Nema dodatnih detalja.

Nema dodatnih detalja.