• Pregled ponude
  • Plan putovanja
  • Ponuda uključuje
  • Ponuda ne uključuje

Moderan hotel s wellness sadržajima.

Nalazi se u području Schüttdorf, pored žičare Areitbahn, oko 3 minute vožnje od naselja Zell am See.

 

 

 

 

 

Iz hotela Der Schütthof pruža se pogled na glečer Kitzsteinhorn.

Spa-centar u objektu Schütthof ima panoramsku prostoriju za opuštanje s terasom i panoramskim pogledom na planinu Kitzsteinhorn. Velik vrt obuhvaća prostor za sunčanje i dječje igralište.

Svakog se jutra poslužuje bogat buffet doručak s toplim i hladnim jelima, žitaricama i organskim namirnicama. U večernjim satima dostupan je švedski stol za večeru. Tematske večeri. Restoran ima natkrivenu terasu, pivski vrt i kuhinju otvorenog plana.

Gosti mogu besplatno koristiti računalo s internetom na recepciji. Besplatno parkiralište smješteno je ispred hotela, a garaža je dostupna uz nadoplatu.

Osim skijanja, gosti zimi također mogu uživati u snow boardingu, skijaškom trčanju i sanjkanju. Tijekom ljeta u okolici su dostupne aktivnosti poput brdskog biciklizma, pješačenja i raftinga.

CIJENE 2019

7 polupansiona po osobi

03.06. - 28.06.2019.29.06. - 24.08.2019.25.08.-31.10.2019.
Soba 1/2

Veličina sobe 15 m², kupaonica s tušem I WC, TV

3.580, 00 kn

 

4.290,00 kn

 

3.490,00 kn

 

Double room comfort "Schmitten"

Veličina sobe 19 m², kupaonica s tušem, WC, TV

 

 

4. 550, 00 kn

 

 

 

5.090, 00 kn

 

 

 

4.319,00 kn

 

Junior Suite „Kitzsteinhorn"

Veličina sobe 35m², Dnevni boravak, kupaonica s tušem i WC, TV

5.099,00 kn

 

5.659,00 kn

 

4.790,00 kn

 

DOPLATE
Djeca 0-5,9GRATIS
Djeca 6 - 11,9  2.569,00 kn2.569,00 kn2.569,00kn
 Djeca od 12. god.3.510,00 kn3.510,00 kn3.510,00 kn

 

Prijedlozi za nezaboravne izlete:

  • Kitzsteinhorn Zell am See-Kaprun

Impresivan, karakterističan vrh, dominira regijom Zell am See-Kaprun. 3.000 metara visoka planina u Salzburger Landu, nudi pristup alpskom avanturističkom svijetu tijekom cijele godine. Top-moderne planinske željeznice i top-infrastruktura odvest će posjetitelje i turiste sigurno i udobno uzbrdo na 3.000 m nadmorske visine. Kitzsteinhorn je poznat po svojoj jedinstvenoj alpskoj planinskoj avanturi i ne samo zimi. Kitzsteinhorn: ledenjak, alpsko igralište, atrakcija za cijelu obitelj, dom sportaša i svih koji traže opuštanje.

  • Krimml

Usred veličanstvenog planinskog krajolika čekaju predivni spustovi, visinske staze, prirodni tobogani, zimske pješačke staze, zabavni park, bajkovite livade, sve vrste zabave i gostoljubivost planinarskog doma.

  • Gerlos
  • Grossglockner - Planina, legenda, izazov

Kada govorimo o vožnji po Grossglockneru, to ne znači vožnju najvišim mjestu u zemlji. To znači da je na dnevnom redu turneja po zemlji, ako ne čak i najljepši cestovni prijelaz na kontinentu - Grossglockner High Alpine Road. Ova nevjerojatna veza sjever-jug preko Fuscher Törl, Hochtor i Franz-Josef-Höhe otvorena je 1935. godine.

  • Saalbach

U samom centru Saalbacha mnoštvo je kafića s terasama, na kojima lokalno stanovništvo i gosti vole ispijati kavu za sunčanih dana, a noću tulumariti do ranih jutarnjih sati. U Saabachu su smještene i garaže u kojima automobil za vrijeme dana možete parkirati besplatno, dok se nakon zatvaranja žičara parking plaća.

Osim odličnog skijanja, Saalbach s okolicom nudi i vrlo puno popratnih aktivnosti. Noćno skijanje je naravno tu, no osim toga tu je i noćni snow park, zatim noćno sanjkanje, staze na kojima postoji automatsko fotografiranje, ali zanimljivo i video kamere koje će zabilježiti vašu vještinu koju kasnije preko interneta možete pogledati i napraviti pravu malu video-analizu.

Briga za najmlađe ovdje je na vrlo visokom nivou i slobodno možemo reći da je u samom centru Saalbacha vjerojatno jedan od najboljih ski-vrtića koje smo do sada vidjeli. Ogroman i potpuno ograđen centar s čak četiri natkrivene pokretne trake, mini vučnicom, te puno raznih dječjih elemenata na stazi.

  • Berggarten

Berggarten u okrugu Hanover Herrenhausen izgrađen je na padini. Razvio se u botanički vrt. Kuća prašume, koja je ovdje izgrađena 2000. godine, pretvorena je u akvarij 2006. godine. Zajedno s Großen Garten, Georgengartenom i Welfengartenom, pripada Herrenhäuser Gärtenu.

 

*Zadržavamo pravo promjene cijena

*Ne odgovaramo za moguće tiskarske/elektronske pogreške

 

Nema dodatnih detalja.

Nema dodatnih detalja.