Arhive: Putovanja

Poredaj po

MOJA ROGAŠKA ZIMA 2023.

ROGAŠKA SLATINA – u Europi i cijelom svijetu poznata medical-spa destinacija, bogata kulturnom poviješću i 500 godišnjom tradicijom turizma – sinonim za zdravlje i relaksaciju.

DETOX PROGRAM ROGAŠKA

Sada je vrijeme za izvore zdravlja, opuštanja i mira !
Provedite opuštajući i revitalizirajući odmor u jednoj od najpoznatijih medical-spa destinaciji koja nudi spa, bazene, saune, masaže uz različite tretmane u programu Magnesium Vital.
Udobnost soba, vrhunska kulinarska ponuda, svakodnevna relaksacija u termalnom bazenu i saunama, termalna voda koja blagotvorno utječe na reumatska oboljenja, ROI medico centar – način su prevladavanja “zimskog bluesa” !

Aminess Magal Hotel 3*, Njivice, otok Krk

Okružen mediteranskim zelenilom i na svega 50 tak metara od mora, ovaj obiteljski hotel idealan je za sve željne bezbrižnog i opuštenog odmora. Ovdje odrasli mogu nesmetano uživati u hladovini lobby bara, uz živu glazbu u ljetnim večerima, dok se oni najmlađi mogu svakodnevno družiti s našom maskotom Miramì u Miramì kids clubu!

Hotel Aminess Lume 4* , Brna, otok Korčula

Na čarobnom otoku Korčuli pronaći ćete mirno utočište u Aminess Lume Hotelu 4*. Sve brige ostat će u prošlom svršenom vremenu. A vas će obuzeti potpuni mir. Vidjet ćete samo brojne prilike za čistu romantiku. Raspjevano čudesno more dozivat će vas s balkona. Mamit će vas na morske zagrljaje i beskrajno opuštanje na plaži. U skrivenom zaklonu terase kušat ćete zdrave otočke zalogaje i božanske kapi vina. Poželjet ćete da vrijeme stane. U Aminess Lume Hotelu. U skrovitim uvalama Korčule.