Uzeti naprtnjaču na rame i krenuti se na put oko svijeta, odluka je koju rijetki donose, a većina ipak voli iskoristiti sve prednosti kvalitetno i sigurno organiziranog putovanja. Gold Tours je turistička agencija s gotovo pola stoljeća iskustva u organiziranju individualnih i grupnih putovanja, kako aranžmana za stručne svjetske i europske kongrese poput onih medicinskih, tako i onih namijenjenih odmoru i relaksaciji. Više od 30 godina provedenih pod Generalturistom i Croatia Airlines kompanijom, te 17 godina kao samostalna turistička agencija Gold Tours potvrda je visoke kvalitete usluge koju pružamo brojnim zadovoljnim putnicima.

Za vas ćemo isplanirati najbolji i najpovoljniji program putovanja s unaprijed specificiranim troškovima te vam tako omogućiti da sami planirate visinu svog budžeta. Osim toga, naša reputacija i dugogodišnja suradnja s raznih hotelskim lancima i travel agentima osigurava nama, ali i vama vrhunske uvjete smještaja te pristupačnije cijene, što je samo još jedna od nizu prednosti koju osiguravamo našim klijentima.

Naše će vam stručno i educirano osoblje pomoći pri odabiru aranžmana za vaše putovanje, pružiti vam sve potrebne informacije i savjete te biti vaša 0-24h podrška na svakom koraku vaše nove avanture, a osim toga osigurat ćemo vam kompletnu logistiku, odnosno stručne i konzultantske usluge pri organizaciji i provedbi svih planiranih stavki putovanja.

Kada putujete, putujte bezbrižno. Odaberite turističku agenciju Gold Tours – vašeg pouzdanog partnera prije, tijekom i nakon vašeg putovanja.