Costa Pacifica, Antili i

Dom. Republika – 11 dana

 

 

 

Itinerer za grupni polazak

dan

luka

dolazak

polazak

1.

Let ZAGREB-FRANFURT,

FRANKFURT-PUNTA CANA,

transfer do hotela 4/5*, noćenje

-

09:05

2.

Let ZAGREB-FRANFURT,

FRANKFURT-PUNTA CANA,

transfer do hotela 4/5*, noćenje

-

-

3.

PUNTA CANA, all inclusive usluga,

u poslijepodnevnim satima panoramski razgled Punta Cana i

transfer do LA ROMANE, ukrcaj na brod

-

23:59

4.

LA ROMANA, DOM.REPUBLIKA

00:01

07:00

4.

CATALINA ISLAND

09:00

17:00

5.

BASSETERRE, ST.KITTS

13:00

21:00

6.

ST.JOHN, ANTIGUA

07:00

18:00

7.

FORT DE FRANCE, MARTINIQUE

09:00

21:00

8.

POINT A PITRE, GUADELOUPE

08:00

23:00

9.

PHILIPSBURG, ST.MAARTEN

13:00

18:00

10.

LA ROMANA, iskrcaj s broda, panoramski razgled La Romana,

transfer do zračne luke PUNTA CANA, let PUNTA CANA-FRANKFURT

13:30

23:35

11.

Let FRANFURT-ZAGREB u 18:00 sati

19:25

-

Cijena na upit

Cijena aranžmana uključuje: let Zagreb-Frankfurt ; Franfurt-Punta Cana (ekonomska klasa, Croatia Airlines/Condor), povratni let Punta Cana-Frankfurt Frankfurt-Zagreb (ekonomska klasa, Croatia Airlines/Condor) ; transfere: zračna luka Punta Cana – hotel – La Romana-luka ukrcaja – razgled grada La Romana – zračna luka Punta Cana; 2 noćenja all inclusive hotel 4* Punta Cana, krstarenje brodom COSTA PACIFICA; smještaj u odabranoj  kabini na brodu (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV), prošireni puni pansion na brodu (doručak, ručak, večera, užina, ponoćni snack), svečanu večeru uz kapetanovu zdravicu, animaciju, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, casino, disco, sportske aktivnosti, korištenje fitnessa, bazena, ležaljki, pratitelja putovanja (pri minimum 25 prijavljenih i uplaćenih putnika), organizaciju i pripremu putovanja.

 

Cijena aranžmana ne uključuje: lučke pristojbe i zrakoplovne takse (iznos promjenjiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata) pristojbe koje se obavezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana, napojnice*, izlete u lukama pristajanja, piće na brodu, osobne troškove tijekom putovanja (korištenje saune, tretmani ljepote, telefoniranje, usluga pranja i glačanja odjeće, kupnja u trgovinama, troškove carinjenja, paket putno osiguranje (preporučujemo).

 

Doplate na brodu: service charge/napojnice 10 eur po osobi i danu za odrasle osobe starije od 14 godina, djeca do 4 godine ne plaćaju service charge, djeca od 4-14 godina plaćaju 50%;, naknada za uslugu u barovima i restoranima u visini 15% osobne potrošnje.

 

*KABINE KATEGORIJE »CLASSIC«:

– Klasične usluge, koje su dostupne svim tipovima kabina

– Kabine na nižim palubama

– Termin večere vam dodjeljuje brodar prilikom ukrcaja s obzirom na stanje popunjenosti kapaciteta (većinom je prvi termin večere češće tražen i tako teže dostupan)

– dostupne cijene za sve tipove kabina

– Bodovi Costa Club

 

*KABINE KATEGORIJE »PREMIUM«:

– Klasične usluge, koje su dostupne svim tipovima kabina

– Kabine na višim palubama i boljem položaju na brodu

– Prednost pri izboru termina večere

– Dostava u kabinu dostupna 24 sata dnevno

– Besplatan doručak u kabini

– 10% popust Premium ukoliko u razdoblju od dvije godine ponovno rezervirate kategoriju Premium (nije dostupno pri nekim promocijskim cijenama krstarenja)

– Dvostruki bodovi Costa Club

 

COSTA PACIFICA – poznata i kao »brod muzike«, duljina broda 290 m, širina 35,50 m. Idealan brod za opuštanje i dobru zabavu ! Ukupno 1.504 kabine, 5 restorana (od toga Club Blue Moon i Samsara Restaurant uz doplatu i rezervaciju), 13 barova, uključujući Cognac i Cigar bar te čokoladni bar, 4 bazena od toga 2 sa pomičnim krovom, jedan tobogan i 4 jacuzzija. Samsara Spa, wellnes na dvije palube 6.000 m2, fitness, saune, kazalište na tri palube, Grand Prix simulator.

 

IZDVAJAMO IZ PROGRAMA:

 

DOMINIKANSKA REPUBLIKA – Dominikanska Republika (Dominikana), država u Karipskom moru. Zauzima dvije trećine istočnoga dijela otoka Hispaniola i graniči s Haitijem. Otok Hispaniola otkrio je Kristofor Kolumbo 1492. Punta Cana je pokrajina u provinciji La Altagracia na istoku od Dominikanske Republike. Ime se odnosi na vrh otoka na kojim rastu brojne Kani-palme. Klima je tijekom cijele godine tropska a temperatura je oko 25 – 35 ° C. U okolici se nalaze dva nacionalna parka (Nacionalni park Punta Cana i otok Saona). Izgrađeni su i brojni turistički sadržaji.

Jugoistočnoa obala Dominikanske Republike je poznata po svojim prekrasnim i tipično Karipskim plažama i moru tirkize boje. Zbog slikovite atmosfere atrakcija je za turiste iz cijelog svijeta.

 

JAMAICA – glavni grad je Kingston. Većina gradova se nalazi uz obalu kao i Montego Bay koji se nalazi u itinereru ovog krstarenja. Jamajka ima lijepe bijele plaže, čudesnu vegetaciju i tropsku klimu cijele godine. Bogatu kulturnu baštinu, te jedinstvenu kuhinju. Ostavlja veliki dojam na posjetitelje svojom ljepotom, domaćim stanovništvom, reggae muzikom i velikom ikonom Bobom Marleyjem.

 

ST.KITTS – Sveti Kristofor i Nevis je otočna država u Karipskom moru. Pripada skupini Malih Antila. Nalazi se zapadno od Antigve i Barbude i jugoistočno od Nizozemskih Antila. Država se sastoji od dva glavna otoka- Svetog Kristofora i Nevisa. Najviši vrh (1 156 m) je Mount Liamuiga. Otoci su vulkanskog podrijetla, centralni dijelovi su prekriveni tropskim kišnim šumama, koje su uglavnom nenaseljene. Većina populacije oba otoka živi uz obalu. Na otocima ima nekoliko rijeka, koje osiguravaju pitku vodu za stanovnike, a Sveti Kristofor ima i jedno manje jezero.

Prije dolaska Europljana ovo područje bilo je naseljeno indijanskim plemenima Kariba. Kristofor Kolumbo se na svom drugom putovanju 1493. iskrcao na veći otok i nazvao ga, prema svecu zaštitniku, Sveti Kristofor. Manji otok nazvao je Nevis (španj. nieves = snijeg).

 

ANTIGUA – St. John’s je glavni grad države Antigue i Barbuda. Antigua je otok gdje ćete moći uživati u ronjenu i proučavanju bogatog morskog života, a pored toga tu su i organizirane ture brodom za razgledavanje otoka s morske strane. Najveća prednost otoka su brojne pješčane plaže na kojima se možete opustiti uz najbolje društvo.

 

MARTINIQUE – Martinique je otok u Antilima, smješten u Karipskom moru, 450 km sjeveroistočno od obale Južne Amerike i 700 km jugoistočno od Dominikanske Republike. Prekomorski je departman (teritorij) Francuske. Kristofor Kolumbo otkrio je Martinique 17. lipnja 1502. na svom četvrtom putovanju. 1635. Martinique je postao prekomorski departman Francuske 19. ožujka 1946. Površina Martiniqua je 1128 km². Najviša točka je planina Pelée (1397 m). Martiniqua je otok u otočju Malih Antila između Dominike na sjeveru i Svete Lucije na jugu. Prosječna godišnja temperatura je 26° C. Najveći grad otoka ujedno je i glavni grad Fort de France koji predstavlja uzbudljiv spoj New Orleansa i francuske rivijere, a u gradu možete posjetiti muzej predkolumbovskog doba i Etnografski muzej. Razvio se oko tvrđave Saint Louise iz 17. stoljeća, od ostalih znamenitosti tu je i botanički vrt Jardin de Balata, crkva Sacre Coeur de Balata (replika pariške crkve Monmartre), te vrtovi La Savane u kojima se nalazi i statua Josephine (Napoloenove supruge) koje je rođena na otoku.

 

ST.MAARTEN – Philipsburg je glavni grad holandskog dijela otoka St. Maarten (Sveti Martin). Nalazi se na jugu, u prostranom zaljevu, i u njemu živi oko 1.400 stanovnika. Na njegovom mjestu je bilo naselje Aravaki Indijanaca, koje je prvi vidio Kristofor Kolumbo 11. studenog 1493. godine. Današnji Philipsburg osnovao je Džon Filips, škotski moreplovac u holandskoj službi 1763. godine. Grad je poznat po aerodromu „Princeze Julijane“, koji je zbog kratke staze veoma specifičan — avioni nadlijeću obližnju plažu na visini od svega 10-20 metara.

 

POTREBNI DOKUMENTI: – putovnica koja vrijedi još barem 6 mjeseci računajući od dana iskrcaja.

 

 

© GOLD TOURS - INCOMING & OUTGOING TRAVEL AGENT

d.istra - 2018