Activity: odmor

Poredaj po

DETOX PROGRAM ROGAŠKA

Sada je vrijeme za izvore zdravlja, opuštanja i mira !
Provedite opuštajući i revitalizirajući odmor u jednoj od najpoznatijih medical-spa destinaciji koja nudi spa, bazene, saune, masaže uz različite tretmane u programu Magnesium Vital.
Udobnost soba, vrhunska kulinarska ponuda, svakodnevna relaksacija u termalnom bazenu i saunama, termalna voda koja blagotvorno utječe na reumatska oboljenja, ROI medico centar – način su prevladavanja “zimskog bluesa” !

Hotel Aminess Lume 4* , Brna, otok Korčula

Na čarobnom otoku Korčuli pronaći ćete mirno utočište u Aminess Lume Hotelu 4*. Sve brige ostat će u prošlom svršenom vremenu. A vas će obuzeti potpuni mir. Vidjet ćete samo brojne prilike za čistu romantiku. Raspjevano čudesno more dozivat će vas s balkona. Mamit će vas na morske zagrljaje i beskrajno opuštanje na plaži. U skrivenom zaklonu terase kušat ćete zdrave otočke zalogaje i božanske kapi vina. Poželjet ćete da vrijeme stane. U Aminess Lume Hotelu. U skrovitim uvalama Korčule.

Luxury Boutique Hotel Arbiana 4*, Rab, otok Rab

Zamislite otok. Otok na kojemu se bajkovite plaže utapaju u plavom Jadranskom moru. Otok koji priča povijesne priče koje vrijedi poslušati i istražiti, sadašnjost koju treba doživjeti. Zamislite sad malu oazu mira na tom otoku. Oazu koja će razmaziti sva vaša osjetila i vaš odmor učiniti nezaboravnim iskustvom. Mjesto na kojem ćete se osjećati kao kod kuće i tisućama kilometara od Vaše kuće.
Sad prestanite zamišljati, spakirajte kofere i dođite na otok Rab doživjeti sve to u Arbiana Heritage Luxury Boutique Hotelu 4*.

Boutique Hotel Apoksiomen 4*, Mali Lošinj

Pjev galebova nad otvorenim morem, palmino lišće koje štiti od zraka jutarnjeg sunca i ambijent koji će vas ostaviti bez daha. Ukoliko želite osjetiti kucanje srca jednog od najpoznatijih i popularnih mediteranskih gradova – Malog Lošinja, Hotel Apoksiomen 4* je pravi izbor za vas.

Lafodia Sea Resort 4*, Lopud

Lafodia Sea Resort smješten je na samoj obali mora otoka Lopuda, dragulja elafitskog otočja koji se prostire sjeverozapadno od stare jezgre grada Dubrovnika. Uklesan u stijenu te okružen kristalno čistim jadranskim morem i mediteranskom vegetacijom, Lafodia Sea Resort 4* jedinstveni je hotel na hrvatskoj obali. Izuzetno prirodno okruženje i zavidna lokacija čine ga idealnom oazom mira za svakoga tko traži privatnost i odmak od svakodnevne vreve.

Hotel Lipa 4* Postira, otok Brač

Hotel Lipa 4* smješten je na izvrsnoj lokaciji u središtu Postira, u neposrednoj blizini mora. U okviru objekta gostima su na raspolaganju prostrane sobe s terasom, lođom ili francuskim prozorima s prekrasnim pogledom na more i besplatni pristup internetu.