Activity: masaža

Poredaj po

DETOX PROGRAM ROGAŠKA

Sada je vrijeme za izvore zdravlja, opuštanja i mira !
Provedite opuštajući i revitalizirajući odmor u jednoj od najpoznatijih medical-spa destinaciji koja nudi spa, bazene, saune, masaže uz različite tretmane u programu Magnesium Vital.
Udobnost soba, vrhunska kulinarska ponuda, svakodnevna relaksacija u termalnom bazenu i saunama, termalna voda koja blagotvorno utječe na reumatska oboljenja, ROI medico centar – način su prevladavanja “zimskog bluesa” !

Lafodia Sea Resort 4*, Lopud

Lafodia Sea Resort smješten je na samoj obali mora otoka Lopuda, dragulja elafitskog otočja koji se prostire sjeverozapadno od stare jezgre grada Dubrovnika. Uklesan u stijenu te okružen kristalno čistim jadranskim morem i mediteranskom vegetacijom, Lafodia Sea Resort 4* jedinstveni je hotel na hrvatskoj obali. Izuzetno prirodno okruženje i zavidna lokacija čine ga idealnom oazom mira za svakoga tko traži privatnost i odmak od svakodnevne vreve.

TERME JEZERČICA – Mini SPA – IZUZETNA AKCIJA !

Svega četrdesetak kilometara od Zagreba, Terme Jezerčica su idealno mjesto za wellness opuštanje, aktivan odmor ili jednostavno – bijeg u prirodu. Terme Jezerčica imaju za svakoga ponešto. Bilo da se radi o osobnom odmoru, poklon iznenađenju za dragu osobu, obiteljskom provodu… svatko će pronaći nešto za sebe.